Apraksts

Iespēja samīļot trušus, kazlēnus un jērus, izskraidīties pa pļavu, kurināt ugunskuru un cept līdzi paņemtās desiņas.
Cena: 2 EUR/ no personas, bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

2020. gada nogalē tapis meža namiņš, kur var baudīt jauku pikniku (cena - 20 EUR/h).

Āra ekskursija (arī kūts apskate), piknika vieta un WC ir pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Valodas: latviešu, krievu, angļu (nedaudz)

Piezīmes: Lūgums, pieteikties iepriekš.
Atrodas 9,5 km no Kandavas.

Piedāvā - apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus, nelielu ekskursiju pa saimniecību, piknika vietas. Par iespēju cienāties vienoties iepriekš. Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. 2020. gada nogalē tapusi meža būdiņa, kur var baudīt atpūtu ziemā vai ģimenes pikniku. Ja ir sniegs, tad iespējams slēpot ar savām distanču slēpēm. Lauku pirtiņa ar zāļu slotiņām, dīķis, klētiņa, nojume ar āra virtuvi, telšu un piknika vieta, šūpoles, nakšņošana sienaugšā, naktsmītnes 8 personām (no 1. maija līdz 1.oktobrim), putnu vērošana, īpašas atrakcijas kāziniekiem un vecmeitu ballītēm.

2019.gadā saimniecībai atkārtoti piešķirts "Zaļais sertifikāts".
Kultūras ministrija 2015. gada nogalē pasniedz kultūras zīmi "Latviskais mantojums" par latviešu tradicionālā dzīvesveida kopšanu.


Saimniecības apskate
Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. Piedāvā apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus.

Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas (5 vietas 1 istabā un 3 vietas atsevišķi klētiņā).
Piezīmes: Naktsmītnes no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Telšu vieta
20 telšu vietas.

Pirts
Izkurināta pirts, pirts slotas, sāls skrubis, dvieļi, palagi, pirts cepure, tēja, medus, pirtnieka pēriens.


Kāzas
Piedāvājums kāzām: Pārbaudījumi kāziniekiem ar lauku sētai raksturīgajiem darbiņiem un fotografēšanās ar baltajiem zirgiem. Saimniece iespēju robežās realizēs ikvienu jaunlaulāto vēlmi. Piedāvājumā arī pirmā kāzu nakts romantiskā gaisotnē, kā jau laukos nākas.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 182333
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1718051
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    RD Met, SIA, metālapstrāde
    RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Lakta, metālapstrāde
    Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
    Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
    Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
    Port Hotel, viesnīca
    Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
    Vilnis Lejnieks
    Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
    Vārpiņas MR, SIA
    Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
    Osteria, kafejnīca
    Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
    Rendoks SIA
    Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma