Apraksts

Iespēja samīļot trušus, kazlēnus un jērus, izskraidīties pa pļavu, kurināt ugunskuru un cept līdzi paņemtās desiņas.
Cena: 2 EUR/ no personas, bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

2020. gada nogalē tapis meža namiņš, kur var baudīt jauku pikniku (cena - 20 EUR/h).

Āra ekskursija (arī kūts apskate), piknika vieta un WC ir pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Valodas: latviešu, krievu, angļu (nedaudz)

Piezīmes: Lūgums, pieteikties iepriekš.
Atrodas 9,5 km no Kandavas.

Piedāvā - apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus, nelielu ekskursiju pa saimniecību, piknika vietas. Par iespēju cienāties vienoties iepriekš. Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. 2020. gada nogalē tapusi meža būdiņa, kur var baudīt atpūtu ziemā vai ģimenes pikniku. Ja ir sniegs, tad iespējams slēpot ar savām distanču slēpēm. Lauku pirtiņa ar zāļu slotiņām, dīķis, klētiņa, nojume ar āra virtuvi, telšu un piknika vieta, šūpoles, nakšņošana sienaugšā, naktsmītnes 8 personām (no 1. maija līdz 1.oktobrim), putnu vērošana, īpašas atrakcijas kāziniekiem un vecmeitu ballītēm.

2019.gadā saimniecībai atkārtoti piešķirts "Zaļais sertifikāts".
Kultūras ministrija 2015. gada nogalē pasniedz kultūras zīmi "Latviskais mantojums" par latviešu tradicionālā dzīvesveida kopšanu.


Saimniecības apskate
Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. Piedāvā apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus.

Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas (5 vietas 1 istabā un 3 vietas atsevišķi klētiņā).
Piezīmes: Naktsmītnes no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Telšu vieta
20 telšu vietas.

Pirts
Izkurināta pirts, pirts slotas, sāls skrubis, dvieļi, palagi, pirts cepure, tēja, medus, pirtnieka pēriens.


Kāzas
Piedāvājums kāzām: Pārbaudījumi kāziniekiem ar lauku sētai raksturīgajiem darbiņiem un fotografēšanās ar baltajiem zirgiem. Saimniece iespēju robežās realizēs ikvienu jaunlaulāto vēlmi. Piedāvājumā arī pirmā kāzu nakts romantiskā gaisotnē, kā jau laukos nākas.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 181428
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1714703
    DUNENSE, ādas aksesuāri
    DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
    Iešnalė, lauku māja
    Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
    Rojas rodes, brīvdienu māja
    Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Zemeņu krastiņi, lauku māja
    Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
    Lotes Toys, veikals
    Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Magnus Hotel, viesnīca
    Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
    Dzirnavu 90
    Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
    Radošuma attīstības centrs, SIA
    Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    RC Auto , autoserviss
    RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma