Apraksts

Iespēja samīļot trušus, kazlēnus un jērus, izskraidīties pa pļavu, kurināt ugunskuru un cept līdzi paņemtās desiņas.
Cena: 2 EUR/ no personas, bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

2020. gada nogalē tapis meža namiņš, kur var baudīt jauku pikniku (cena - 20 EUR/h).

Āra ekskursija (arī kūts apskate), piknika vieta un WC ir pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Valodas: latviešu, krievu, angļu (nedaudz)

Piezīmes: Lūgums, pieteikties iepriekš.
Atrodas 9,5 km no Kandavas.

Piedāvā - apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus, nelielu ekskursiju pa saimniecību, piknika vietas. Par iespēju cienāties vienoties iepriekš. Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. 2020. gada nogalē tapusi meža būdiņa, kur var baudīt atpūtu ziemā vai ģimenes pikniku. Ja ir sniegs, tad iespējams slēpot ar savām distanču slēpēm. Lauku pirtiņa ar zāļu slotiņām, dīķis, klētiņa, nojume ar āra virtuvi, telšu un piknika vieta, šūpoles, nakšņošana sienaugšā, naktsmītnes 8 personām (no 1. maija līdz 1.oktobrim), putnu vērošana, īpašas atrakcijas kāziniekiem un vecmeitu ballītēm.

2019.gadā saimniecībai atkārtoti piešķirts "Zaļais sertifikāts".
Kultūras ministrija 2015. gada nogalē pasniedz kultūras zīmi "Latviskais mantojums" par latviešu tradicionālā dzīvesveida kopšanu.


Saimniecības apskate
Piedāvā ekspozīciju, ko veido seni lauku darbu, zirga vilkmes un amatniecības rīki. Piedāvā apskatīt un apmīļot mājdzīvniekus.

Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas (5 vietas 1 istabā un 3 vietas atsevišķi klētiņā).
Piezīmes: Naktsmītnes no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Telšu vieta
20 telšu vietas.

Pirts
Izkurināta pirts, pirts slotas, sāls skrubis, dvieļi, palagi, pirts cepure, tēja, medus, pirtnieka pēriens.


Kāzas
Piedāvājums kāzām: Pārbaudījumi kāziniekiem ar lauku sētai raksturīgajiem darbiņiem un fotografēšanās ar baltajiem zirgiem. Saimniece iespēju robežās realizēs ikvienu jaunlaulāto vēlmi. Piedāvājumā arī pirmā kāzu nakts romantiskā gaisotnē, kā jau laukos nākas.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 181711
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1717029
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Jaunzemi, lauku sēta
    Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
    AT grāmatvedība un audits, SIA
    AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
    Neptūns, restorāns
    Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
    Muižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
    Arco Color Latvija, SIA
    Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
    Vilnis Lejnieks
    Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
    Ortija SIA
    Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
    Viesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
    Nemuno Turas, viesu nams
    Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma